BRØD

Brød dækker over mange smagsmæssige eventyr!
Nogle brød er gode til pålæg, andre skal nydes som de er – nogle skal bades i smør, syltetøj og chokolade!

Det kan godt være, at det nærmest er blevet blasfemi at spise kulhydrater – især de ‘tomme’ som blandt andet findes i helt hvidt brød. Ikke desto mindre, så er superdejlige, bløde og velsmagende boller en ren fryd, hver eneste weekendmorgen, hvor morgenmaden godt lige kan vente til et par timer efter man er stået op…

Uanset om man er til det lyse og bløde eller om det skal være fyldt med kerner og groft mel, så er brød – til enhver tid – bedst når det er friskbagt! Så, hermed mine bud på, hvad jeg mener er gode brød.

Velbekomme!

 

 

 

 

 

 

 

 

Franskbrød - her som formbrød

Franskbrød – her som formbrød

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da jeg arbejdede i en bagerbutik, blev jeg ofte fortalt, hvor svært det var, at lave et grahamsbrød som ikke var tørt – vores bager havde lige taget på det! For at klappe mig selv lidt på skulderen, så synes nu heller ikke at dette bred er tørt – et ret lækkert et af slagsen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Løg i brød er vildt lækkert. Blendede æbler, appelsiner og evt. krydderurter gør absolut ikke brødet dårligere – men måske skal det lige overvejes hvad brødet skal serveres til inden der væltes alt for mange smagsstoffer i : )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandwich er simpelthen bare så en gudespise – hvis man altså har et ordentligt brød. Brødet i sig selv skal gerne i sig selv være ganske mættende og så må det endelig ikke være tørt! Både løgbrød, krydderurtesnegle, skovbrød, frokostboller og ikke mindst disse sandwichbrød går alle ind under kategorien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.