MAD

Under denne menu, er der både forslag til forretter, sandwich, varm mad (og grill), tilbehør – salater m.m. og smørrebrød.

 


 

Forretter – Tapas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SANDWICH

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hovedretter

B

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

F – mest for noget med fars og frikadeller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H

 

 

 

 

 

 

K

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

M

 

 

 

 

 

 

 

 

Medister med bearnaise

 

 

 

 

 

O

 

 

 

 

 

 

P – mest for pasta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

R

 

 

 

 

 

 

 

S – mest noget med suppe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T – mest noget med tærter

Q

 

 

 

 

 

 

 

Æ – mest noget med æg

 

 

 

 

 

 


Grill

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


TILBEHØR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Risotto

 

SMØRREBRØD

SmørrebrødAlle stykker smørrebrød består af (opbygget nedefra):
rugbrød
smør
salat
pålæg
pynt

De fleste typer pålæg tåler gerne surt som pynt og/eller tilbehør.
Det vigtige ved smørrebrød er, at få det til at se voluminøst ud. Det gøres bl.a. ved, at vælge salattyper der af natur er meget fyldige. At snitte grønt så det kommer til at fylde meget som pynt (skære agurker ‘næsten’ på langs, for at få så store skiver som muligt). Når surt er dryppet af, så sørg for at ‘rode godt op i det igen’, så der kan komme luft ind imellem grøntsagsstykkerne – luft er så dejligt billigt og fylder egentlig ret meget ; )
Du skal bare tænke på, hvordan du får det til at fylde mest muligt.

Brug billederne som inspiration : )

Kylling med karrydressing og bacon

Kylling med karrydressing og bacon

Æggemad Kan med fordel også pyntes med rejer

Æggemad
Kan med fordel også pyntes med rejer