Red velvet

 

 

Denne herlighed er fundet på Dansukkers hjemmeside. Jeg har byttet en del råvarer ud 🙂 Hvis du er nysgerrig kan du følge linket til deres opskrift ved at klikke her.

KålKomposition

Det er altid dejligt med en salat. Der skal dog i ny og næ et tvist til, for at gøre oplevelsen konstant inspirerende. Dette gøres fornemt med kål! Min favoritudgave er så absolut rå og finthakket, men som en stegt overraskelse – heller ikke så tosset…
Den dybrøde farve giver en ro til salaten og formidabel mild (dog bitter) smag til, som passer til de fleste retter : )

Æblekanel Syltetøj

Min have bugner hvert eneste efterår med de saftigste røde æbler. Jeg skulle være et skarn, hvis ikke jeg brugte nogle af alle disse æbler til noget. Og det gør jeg så. Æblesyltetøj, æblemos, kager med videre. Æbler er geniale til mangt og meget.

Mange vrænger på næsen når de hører ‘æblesyltetøj’, men alle har måttet bide det i sig igen, for de synes det smager skønt : )

Laksesalat

Denne salat er både frisk og mættende på samme tid.Avocadosalat3Jeg bruger den både som forret men også som en dejlig frokost –
og lur mig, om ikke den kan bruges til en masse andet også.
Valget er dit : )

Citronmåne

CitronmåneDenne her lækkerbisken er heeelt vildt lækker!
Den er sød, frisk, svampet og en skøøøn smagsoplevelse!

Holdbarheden er kun et par dage – men herhjemme holder den kun en halv… ; )

Nøddepaneret kylling m ostenudler

Nøddepaneret-kylling-med-ostenudlerDer var ikke et øje tørt da jeg serverede denne ret. De cremede nudler og nødderne der giver kyllingen sin søde og sprøde overflade giver hinanden et delikat samspil der bare skal nyyyyyydes.

Velbekomme.