En af de nemmeste retter i verden 🙂
Archives


Kylling i rodfrugtskarbad

Mørbradfad

Kartoffelsuppe med chili og kokosmælk
En dejlig varm og cremet suppe. Ideel til en kold og blæsende efterårsdag – men lige så god en hvilken som helst anden dag du har lyst til en dejlig suppe.
Portionen svarer til 4-6 portioner (tallerkner). Om det så svarer til 4-6 forretter eller 2-3 hovedretter… det må være op til din mave at vurdere 🙂

Sammenkogt ret
Denne ret er på ingen måder slankemad. Måske er det derfor den egner sig så godt i vinterhalvåret – selvom, jeg kan godt spise den hele året rundt. Den kan både serveres med ris og kartofler, men jeg foretrækker nu mos. Og så er retten helt fantastisk ved, at den skal påbegyndes tidligt på eftermiddagen. Duften breder sig langsomt til hele huset og inden længe begynder smagsløgene at fornemme, at noget dejligt er på vej og snart emmer hele køkkenet af hygge.

Mørbradsbøffer m baconkartofler

Fiskeburger & ovnbagte kartofler

Lammekølle m ovnbagte kartofler og grønt

Højrebsbøffer m spinatsouffle og rødvinssovs
Jeg er tilfældigvis med i et kæleklappeko-laug.
Så hvert efterår fyldes min fryser med det mest velsmagende og møre kalvekød.
Og når nu man har så lækkert kød, så synes jeg også det er på sin plads at gøre noget ud af tilbehøret (ja, du har ret – der burde være salat til, men der er ikke fysisk plads i maven til al det mad, når nu bøffen er så stor).
(beklager det dårlige billede, men jeg er udstyret med mit gamle! reservekamera og jeg synes det er svært at tage gode billeder af mad… Men sku ikke hunden på hårene – prøv det!!!)