Kylling i rodfrugtskarbad

Det er ved at være rodfrugtsæson, så nu skal der prøves en masse forskellige sammensætninger af, så vi er klar til vinterens komme.

God fornøjelse

Asiatiske Oksedeller

Asiatisk oksedelle

Asiatisk oksedelle

Ind i mellem kommer jeg til at sige, at vi skal have frikadeller, hvorefter jeg serverer disse kødboller. Jeg må sande, at skuffelsen ofte er stor, når jeg har anvendt ordet “frikadeller’. For smagen i disse  minder mere om noget der er at finde i et vietnamesisk køkken. Husker jeg i stedet at anvende den rette betegnelse for denne frikadellelignende ting, så bliver retten modtaget helt anderledes…. lækkert – spændende –  bliver nu rettens tillægsord!

Smager ganske fortræffeligt sammen med nudler eller ris.

KålKomposition

Det er altid dejligt med en salat. Der skal dog i ny og næ et tvist til, for at gøre oplevelsen konstant inspirerende. Dette gøres fornemt med kål! Min favoritudgave er så absolut rå og finthakket, men som en stegt overraskelse – heller ikke så tosset…
Den dybrøde farve giver en ro til salaten og formidabel mild (dog bitter) smag til, som passer til de fleste retter : )

Blommesalat m koriander

blommesalat-med-korianderDenne salat er utrolig simpel og noget af det nemmeste at lave.
Men valget af de smagsfulde ingredienser gør, at det bliver en frisk smagsoplevelse alligevel.

Velbekomme