Det er ved at være rodfrugtsæson, så nu skal der prøves en masse forskellige sammensætninger af, så vi er klar til vinterens komme.
God fornøjelse
Denne kyllingesalat kan bruges som frokost, forret eller en hovedret.
Opskriften rækker til 10-12 bruchetta størrelse madder.
Det er vigtigt når du laver salaten, at du starter med at dræne grøntsagerne for vand i så god tid som muligt, ellers risikerer du, at din salat bliver vandet/sjasket. Du kan hælde grøntsagerne i en si og du kan lægge dem på køkkenrulle/viskestykke, så klædet suger væden fra grøntsagerne.
Denne kyllingesalat kan bruges som pålæg – både til din frokost eller som en forret – eller som vi gjorde det; en hovedret.
Opskriften rækker til 10-12 bruchettastørrelse madder.
Det er vigtigt når du laver salaten, at du starter med at dræne grøntsagerne for vand i så god tid som muligt, ellers risikerer du, at din salat bliver vandet/sjasket. Du kan hælde grøntsagerne i en si og du kan lægge dem på køkkenrulle/viskestykke, så klædet suger væden fra grøntsagerne.
Dette er en dejlig frisk og mættende omgang.
Bunden mangler en ordentlig omgang salat – men holdbarhedsdatoen på dette, kan variere… 🙂
Med fordel, kan du rive (her skåret med kartoffelskræller) store stykker af parmesanost inden servering.
Vil du selv bage brødet kan du finde opskriften her på siden: krydderurtesnegle