Krydrede kødboller

maettende-koedbollerNu er det snart efterår og kulden kommer krybende ind under jakker og hud. Efter en tur i den kølige danske natur er det dejligt at komme hjem og få noget varmt og krydret. …og så er de mættende!

Oksedeller m valnødder og soltørrede tomater

LUKSUS! Var så absolut det første ord der poppede op på min nethinde, Delle m soltørrede tomater og valnødderda jeg første gang smagte disse herligheder. Den bliver nu både brugt til brunch, forretter og hovedretter. Og vi er bare helt tossede med det!

Superlækker Chokoladesauce

Denne opskrift er ufattelig nem og lækker! Den har en ret gennemtrængende mokkasmag og er derfor umiddelbart ike for børn – men med lidt mindre kaffe og nok også baileys så er jeg sikker på, at den er et hit.

Skovboller

Skovboller

De her boller har en god gennemtrængende smag uden at være stærk eller dominerende. En dejlig, velafbalanceret bolle der passer lige så godt til grill-maden som til pålægsbollen.

Rabarberkage m nødde- marcipantopping

Har du prøvet og kunne lide rabarberkagen men også godt kan lide marcipan.Raberberkage-m-nødde--og-marcipantopping-3 Så er denne kage lige noget for dig.
Opskriften på begge rabarberkager er ens. Forskellen er altså kun marcipanen i toppen.
Men det er også virkelig lækkert hvis man har en sød tand.

Passer til en springform på 20 cm

Rabarbarkage

Jeg har en familie der er helt tossede med rabarberkager.

Rabarberkage m nøddetopping
Og når køkkenhaven nu alligevel står og bugner med den bredbladede grøntsag, så er det da næsten synd ikke at opfylde et så beskedent ønske.

Kagen kan både spises varm og kold. Personligt foretrækker jeg den i den kolde udgave da rabarbersmagen her træder mere igennem.

Opskriften passer til en springform på 20 cm i diameter.