Kylling i rodfrugtskarbad

Det er ved at være rodfrugtsæson, så nu skal der prøves en masse forskellige sammensætninger af, så vi er klar til vinterens komme.

God fornøjelse

PicnicHorn

PicnicHornEt super dejligt smagfuldt og mættende brød, der i sig selv smager vidunderligt men også er velegnet til de fleste kødtyper og oste i kurven, grundet sin kraftfulde men ikke overdøvende smag.

Squashbrød

squashbrødEt brød der går sig vel, både til sandwich som til grill, som til din fantasi lige har det i dag… 🙂

Her har brødene hævet almindeligt på bageplade (t.v.) og i en hævekurv (t.h.). Det endelige æstetiske udtryk, kan du heldigvis selv afgøre.

Løgbrød

Brød-m-purløg-og-løg

Jeg ELSKER brød og jeg elsker SMAG. Jeg synes det bliver lidt kedeligt i længden med ‘almindeligt’ brød – en gang i mellem må smagsløgene gerne luftes lidt. Så i dette brød er der både løg og purløg, der begge passer eminent til stort set enhver form for pålæg (måske ikke chokolade??? – men det er måske kun fordi det ikke er prøvet endnu…).

I dejen kan der også komme et revet æble. Det begrænser lidt tilbehøret, men fungerer så i sig selv som en lille snack.