Mørbradfad

Nogle gange er det rart, bare at smide alle ingredienserne ned i et fad og så kunne sidde og nyde ventetiden, alt imens duften begynder at brede sig i det lille hjem. De mange krydderier får hele huset til at dufte og alle glæder sig til det bliver spisetid.

Kyllingesalat med paprika og persille

Denne kyllingesalat kan bruges som pålæg – både til din frokost eller som en forret – eller som vi gjorde det; en hovedret.
Opskriften rækker til 10-12 bruchettastørrelse madder.

Det er vigtigt når du laver salaten, at du starter med at dræne grøntsagerne for vand i så god tid som muligt, ellers risikerer du, at din salat bliver vandet/sjasket. Du kan hælde grøntsagerne i en si og du kan lægge dem på køkkenrulle/viskestykke, så klædet suger væden fra grøntsagerne.

Marinerede Kyllinge-Baconspyd

Marinerede kyllingespydOm det er til grillen, stegepanden eller bare til en lækker snack i madpakken. Så er de her spyd GO’E 🙂

Der bliver 10 hapsere ud af denne portion.

Sandwich m Krebsehaler i chilidressing

Dette er en dejlig frisk og mættende omgang.
Bunden mangler en ordentlig omgang salat – men holdbarhedsdatoen på dette, kan variere… 🙂
Med fordel, kan du rive (her skåret med kartoffelskræller) store stykker af parmesanost inden servering.
Vil du selv bage brødet kan du finde opskriften her på siden: krydderurtesnegle

Flæskestegssandwich

Flæskesteg hører sig – i min verden – julen til.

Flæskestegssandwich

MEN: Når den så kan pakkes ind i lidt salat og brød, så er det jo ikke heeeelt en flæskesteg
~ og så kan den faktisk godt spises hele året.