Det er ved at være rodfrugtsæson, så nu skal der prøves en masse forskellige sammensætninger af, så vi er klar til vinterens komme.
God fornøjelse
En dejlig varm og cremet suppe. Ideel til en kold og blæsende efterårsdag – men lige så god en hvilken som helst anden dag du har lyst til en dejlig suppe.
Portionen svarer til 4-6 portioner (tallerkner). Om det så svarer til 4-6 forretter eller 2-3 hovedretter… det må være op til din mave at vurdere 🙂
Denne ret er på ingen måder slankemad. Måske er det derfor den egner sig så godt i vinterhalvåret – selvom, jeg kan godt spise den hele året rundt. Den kan både serveres med ris og kartofler, men jeg foretrækker nu mos. Og så er retten helt fantastisk ved, at den skal påbegyndes tidligt på eftermiddagen. Duften breder sig langsomt til hele huset og inden længe begynder smagsløgene at fornemme, at noget dejligt er på vej og snart emmer hele køkkenet af hygge.
Du kan godt bruge rent fiskekød, men der er stadig smag i fiskeresterne på skroget, så jeg laver kun suppe, efter at have fileteret en fisk eller to.
Suppen kan bruges både som suppe men også som bouillon.