Krydrede kødboller

maettende-koedbollerNu er det snart efterår og kulden kommer krybende ind under jakker og hud. Efter en tur i den kølige danske natur er det dejligt at komme hjem og få noget varmt og krydret. …og så er de mættende!

Krydrede kødboller
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Krydrede kødboller
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Kør det hakkede kød sejt i din røremaskine sammen med salten. Mens det kører måler du krydderier af i en skål for sig. I en anden skål måler/vejer du sirup, bacon, gorgonzola og tomattern af. Rør så krydderierne i det hakkede kød. Når det er blandet godt sammen, tilsættes den sidste skål med sirup og bacon i. Rør til det hele er blandet godt. Form kødboller med en spsk og steg dem ved middel varme i smør. Server med en god salat og kartofler eller pasta.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe