Appelsin m kokos muffins

GulerodsmuffinsJeg har næsten kun fået positive tilbagemeldinger på denne godbid.
Denne ene havde svært ved at skelne konsistensen på kokosmel og appelsinskræl… så, skulle du være en af dem, der har en udfordring med konsistensen af kokosmel – så erstat det med almindelig hvedemel : )

Appelsin m kokos muffins
Antal personer
ca 12
Antal personer
ca 12
Appelsin m kokos muffins
Antal personer
ca 12
Antal personer
ca 12
Ingredienser
Antal personer: 12
Tilberedning
Kagen
  1. Pisk æg med sukker og vanillesukker til massen er tyk. Pisk det bløde smør i, sammen med det bløde smør og den revne appelsinskal. Sigt mel, natron og bagepulver i blandingen og rør det godt sammen. Hæld i muffinforme. Bag kagerne ved 180 grader i ca 20 minutter. (HUSK - ikke varmluft).
Topping
  1. Pisk fløden til skum. Pisk osten i skummet. Rør appelsinsaft og flormelis sammen og pisk det i flødemassen.
Forslag til servering
  1. Skær din bagte muffin oppe ved kanten, hvor den begynder at få en buet form. Sprøjt et tyndt lag topping ind på snitfladen og læg 'låg' på. Sprøjt et par små ringe på toppen af kagen.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.