Asiatiske Oksedeller

Asiatisk oksedelle

Asiatisk oksedelle

Ind i mellem kommer jeg til at sige, at vi skal have frikadeller, hvorefter jeg serverer disse kødboller. Jeg må sande, at skuffelsen ofte er stor, når jeg har anvendt ordet “frikadeller’. For smagen i disse  minder mere om noget der er at finde i et vietnamesisk køkken. Husker jeg i stedet at anvende den rette betegnelse for denne frikadellelignende ting, så bliver retten modtaget helt anderledes…. lækkert – spændende –  bliver nu rettens tillægsord!

Smager ganske fortræffeligt sammen med nudler eller ris.

Asiatiske Oksedeller
Antal personer
40 tsk-små
Antal personer
40 tsk-små
Asiatiske Oksedeller
Antal personer
40 tsk-små
Antal personer
40 tsk-små
Ingredienser
Antal personer: tsk-små
Tilberedning
  1. Hvis du har en køkkenmaskine så er den rigtig god til at røre en fars. Start med at røre farsen sammen med saltet. Snit imens løget og vej de andre ting af. Hæld alle ingredienser ned til farsen. Smelt smør på panden. Form dine 'deller' i den ønskede størrelse og steg dem så de er brune på begge sider.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe