Bløde boller

Bløde boller
Bløde boller
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt olie, salt og sukker og rør rundt. Tilsæt melet og ælt dejen til den ikke klistrer på fingrene mere. Lad gerne dejen hæve i en time inden du former den til boller. For bollerne, pensl dem med æg. Drys evt. med birkes, semsam- eller hørfrø. Stil bollerne i en kold ovn og lad dem hæve mens ovnen varmer op. Bollerne skal bages i ca. 30 minutter ved 200º. (i min gamle ovn var det 25 minutter..)
Recipe Notes

Disse boller er helt fantastiske. De er så simple at lave, og jeg har aldrig fået et dårligt resultat.

Det gode ved opskriften er, at det er en god basisopskrift. Prøv at
- erstatte 1/3 af melet med groft mel
- tilsætte en dl frø (solsikke/ hørfrø / sesam
- tilsætte en fint reven gulerod
- plukke de friske krydderurter fra haven og hak en god håndfuld af de duftfulde smagsgivere i.

Kun fantasien kan sætte grænser i denne opskrift.
...fik jeg nævnt, at den også er god med chokolade?

Del denne opskrift
 
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.