Bøf Stroganof

Bøf StroganoffOksekød, fløde og pomfritter.
Det kan ikke gå galt.

Jeg lavede retten til 21 personer. Det er relativt meget kød der skal skæres. Jeg startede dagen i forvejen med at skære kødet, brunede det sammen med baconen og rørte det sammen med paprika og mel. I køleskabet natten over – og så en nem opvarmning på panden inden servering…

Bøf Stroganof
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Bøf Stroganof
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Skær cuvetten i mindre tern eller aflange strimler. Hak løget rimelig fint.
  2. Krydr kartoflerne - gerne med karry eller en krydderurteblanding. Sæt dem i ovnen og bag dem - så er de færdige nogenlunde samme tid som kødet.
  3. Smelt smørret på panden. Svits løgene heri. Når de er begyndt at skifte farve kommes også bacon i som steges let brune.
  4. Læg nu kødstykkerne i og brun også dem. Når de er brunet drysser du et tyndt lag paprika ud over kødet, så alt synes rødt. Herefter drysser du et tyndt lag mel over kødet - nu skal det hele være hvidt. Vend godt rundt i kødet, så melet bliver vel fordelt.
  5. Skru helt ned for varmen (læg gerne låg på) og lad kødet småstege i 10 minutter - vend det en gang i mellem.
  6. Hæld fløde over kødet og rør atter godt rundt. Smag til med salt og peber.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe