Hvis pariserne kan, kan jeg også. Jeg ved ikke hvad andre Bornholmere vil sige til, at jeg opkalder min ret efter hele øen. Men eftersom jeg selv er bornholmer kan jeg vel godt forsvare at opkalde min mad fra min hjemegn – eller, som jeg selv har fundet på; ) Den ser ikke ud af meget – men den smager skønt. Især med en frisk salat til.
Ingredienser
- 4 store Rösti Dem plejer jeg at købe...
- ½ kg kalvefars
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 1 lille avocado
- tomat til "pynt"
- pesto rød eller grøn til at smøre på dine rösti
Antal personer: pers
Tilberedning
- Skær alle grøntsagerne (undtagen tomat) i små tern (hvis du foretrækker reven gulerod, kan jeg naturligvis ikke forhindre dig i det - men jeg kan nu godt lide lidt bid). Rør alle ingredienser sammen med farsen. Del farsen i fire lige stor bøffer. Læg röstiene på en bageplade. Smør röstien med pestoen (tykkelsen afhænger vel af smag og behag). Læg nu bøffen oven på röstien og en skive tomat oven på bøffen. Bages ved 175 grader i 20 - 25 minutter.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe
Det er jeg superglad for at høre 🙂
Jeg prøver lige selv at stege grønt inden jeg putter det i næste gang – det lyder lækkert
Lavede bornholmerbøf til en veninde og en ven i går. Det smagte super dejligt. Jeg ændrede dog lidt i fremgangsmåden, stegte løg og gulerødderne på en pande før jeg rørte dem i farsen. Det er bestemt ikke sidste gang jeg har lavet bornholmerbøf.