Brownie – Rocky Road

Brownie – Rocky road style 

12-16 stk.

Jeg havde sådan lyst til brownie og kom i tanke om en anden opskrift på chokoladekage med tilnavnet – Rocky Road. Det måtte bare kunne sættes sammen! Så er jeg simpelthen så heldig, at jeg finder en opskrift på præcis samme tanke hos: http://www.madenimitliv.dk/2017/05/rocky-road-chokoladebrownies.html . Jeg har lavet et par småjusteringer – men bare en smule.

 

 

 

Brownie - Rocky Road
Brownie - Rocky Road
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Kom smør og chokolade i en lille gryde og smelt det sammen over svag varme.
  2. Pisk æg, sukker og brun farin til en luftig æggesnaps.
  3. Bland chokoladesmørret i æggesnapsen og pisk det sammen.
  4. Bland vanillepulver, hvedemel, kakaopulver, bagepulver og salt sammen og vend det forsigtigt i chokolademassen.
  5. Kom bagepapir i bunden af en firkantet form, ca 20×25 cm og fordel dejen heri. Fordel dumlekaramellerne jævnt over hele bunden. Pres dem godt ned i dejen.
  6. Hæld hasselnødder og skumfiduser ovenpå dejen og pres dem let ned med håndfladerne.
  7. Bag kagen ved 175 grader (ikke varmluft) i ca 55 minutter, til brownien lige netop har sat sig og skumfiduserne er gyldne og smeltede. Men tjek gerne efter 25 minutter første gang - har jeg set i en anden opskrift. Hold øje med kagen, da bagetiden kan variere fra ovn til ovn. Hvis man stikker i brownien med en lille træpind, må der ikke sidde flydende dej tilbage på pinden, men der må gerne sidde lidt rester.
  8. Tag kagen ud og lad den køle af, inden den skæres i firkanter.
Recipe Notes

 

Hun skriver bl.a. at kagen skal bage ½ time - men jeg skulle bage den i næsten 1 time.

Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe