Chokolade-Mokka muffins

 

mokkamuffin

Den kage er dejlig mild.

Alt efter, hvor hidsig du ønsker mokkasmagen kan du op- eller nedjustere mængden af kaffe – både i kagen, men også i flødeskummet og i mængden af drys.

Cacao kan kagen også sagtens tåle at få mere af – både i kagen, men også som toppingdrys eller i skummet.

Kagen er SKØN til en kop dejlig, dampende varm kaffe!

Chokolade-Mokka muffins
Antal personer
12 stk
Antal personer
12 stk
Chokolade-Mokka muffins
Antal personer
12 stk
Antal personer
12 stk
Ingredienser
Antal personer: stk
Tilberedning
  1. Forvarm ovnen til 180 grader. Læg smørret i en lille gryde og skru op på svag varme. Hæld kaffe og kakaco i (til evt. ½ dl vand, for bedre at få opløst kaffen). Bræk chokoladen i mindre stykker og læge den ned til smørret. Smelt det sammen - husk at røre jævnligt så chokoladen ikke brænder på. Tag af varmen så snart det er smeltet, så det kan køle af. Pisk imens æggene sammen med sukker og vanillesukker. Sigt hvedemel, natron og bagepulver i æggeblandingen og rør det godt sammen. Hæld den smeltede chokolade i, men hæld den ned langs kanten af skålen, så chokolademassen kan nå at køle lidt af inden den rammer dejen. Rør det hele godt sammen. Hæld dejen i dine muffinforme og bag dem i tyve minutter. HUSK: ikke varmluft - de hæver som varmluften blæser - til højre og venstre!
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.