Citronkylling m sesamstegte kartofler

Citronkylling-m-sesamristet-kartoffelsalat

Selvsamme sommer jeg var flyttet i mit hus, dukkede en lille undseelig plante op ved siden af mine rabarber. Egentlig troede jeg først at det var ukrudt, men måden planten stod samlet på, fik  mig alligevel overbevist om, at det nok var noget nogen havde plantet.
Min egen lille samling løvstikke. Der er fuld smæk smagen i disse små grønne blade – måske de forsøger at kompensere for deres størrelse…? Uanset hvad, så smager de skønt sammen med kylling og giver retten en kraftig, frisk smag. Det er bare lækkert!!!

Citronkylling m sesamstegte kartofler
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Citronkylling m sesamstegte kartofler
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Kylling
Kartofler
Antal personer: personer
Tilberedning
Kylling
  1. Varm smørret på en pande. Læg kyllingefileterne på. Når de er blevet brunede skruer du ned til middel varme og vender fileterne. Drys med urtesalt og peber. Læg de rensede blade af løvstikke på og oven på disse citronskiverne. Har du et låg til din stegepande, så læg det over kyllingerne - har du ligesom jeg ikke! et låg, så kan du bruge et tærtefad du vender på hovede over kødet.
Kartofler
  1. Kog de rensede kartofler i 10-15 minutter samme med de friske krydderurter. (Skær i ventetiden tomaterne i både). Smelt smørret på en stegepande ved middel varme. Steg bønnerne i et par minutter. Drys med sesamkerner og rør rundt. Hæld de kogte kartofler på panden til bønnerne. Umiddelbart inden servering vender du de skårne tomater i kartoflerne.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.