Cookies

Chokolat Cookies

Disse cookies er SÅ sprøde og lækre og vil garanteret være et hit uanset hvem du serverer dem for.
Jeg har bagt dem ude på mit arbejde, hvor de er udnævnt til at være ‘husets kager’ 🙂

Cookies
Antal personer
30-40 stk
Antal personer
30-40 stk
Cookies
Antal personer
30-40 stk
Antal personer
30-40 stk
Ingredienser
Antal personer: stk
Tilberedning
  1. Start med at tage smørret ud af køleskabet så det kan blive blødt.
  2. Hak nødder og chokolade relativt groft - men stadig så det kan 'gemme' sig inde i dejen når det er bagt. Knus havregrynene - også relativt groft og bland det sammen med nødder og havregryn.
  3. Vej mel, bagepulver, natron, vanillesukker, sukker og brun farin af i en skål for sig.
  4. I en stor skål piskes smørret sammen med sukker til det er en luftig masse - pisk brun farin i.
  5. Pisk et æg i ad gangen.
  6. Rør melblandingen i. Rør til sidst nøddeblandingen i. Du skal nu gerne stå med en ret fast 'dej'.
  7. Tænd ovnen på 180 grader varmluft. Læg bagepapir på en bageplade og læg med en tsk valnøddestore kugler på. De må ikke ligge alt for tæt. Tryk kagerne en smule flade inden bagning - bare lidt, så skal resten nok smelte ud inde i ovnen.
  8. Bag småkagerne i 6-8 minutter. Men her er det vigtigt, at du kender din ovn, for jeg har både skulle bage dem i 5 minutter og i 10 minutter... I min egen ovn tager det ret præcist 8 minutter hver gang.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe