Cremet kyllingesalat for to

cremet-kyllingesalat-for-toAf en eller anden grund passer kylling og salat godt sammen – dette er ingen undtagelse

Cremet kyllingesalat for to
Cremet kyllingesalat for to
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Start med at stege kyllingen. Smelt smørret på en pande. Læg kyllingefileterne på og drys med frisk timian. Mens kødet steger, påbegyndes tilberedningen af grøntsagerne. Når kødet er gennemstegt, hældes fløden over kødet. Tag panden af varmen og lad panden stå og køle af.
  2. Skyl grøntsagerne. Hak salaten i rimelig grove stykker. Skær forårsløget i tynde skrå skiver. Læg det i et fad.
  3. Hak nødderne groft og hæld dem over salaten.
  4. Skær citronen over. Pres saften af den ene halve citron i en lille skål. Skær det halve æbler i mundrette stykker. Tag en smule af æblestykkerne ad gangen og vend dem i citronsaften og læg også dem i salaten.
  5. Skræl store stykker af permasanosten og vend det i salaten.
  6. Lav en fordybning i midten af salaten. Hæld den nu afkølede kylling ned i midten af salaten sammen med fløden.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe