Når det bliver efterår og koldt bliver sukkertrangen vækket til live. Også aftensmaden må gerne få et snert af sødme – det gør den kolde tid lidt mere – rar 🙂
Disse deller giver en blød og dejlig smagsoplevelse og passer både til rugbrødet, kartoflerne men er også gode til ris og pasta.
Velbekomme 🙂
Ingredienser
- 500 g oksefars
- 1 æg
- 1 dl mælk
- 1 tsk salt
- 1 løg hakket fint
- 70 g tørrede dadler skåret i små tern
- 1 spsk frisk purløg hakket fint
- 75 g danablu (eller anden blåskimmelost) skåret i små tern
Antal personer:
Tilberedning
- Skær løg, dadler og blåskimmelost i mindre tern. Rør alle ingredienser sammen og tilsæt løg, dadler og ost til sidst. Smelt smør på panden. Form frikadellerne og steg dem ved middelvarme til de har en valnøddebrun farve på begge sider.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe