Farsbrød

Farsbrød

Til 4 personer. Server m kartofler ell ris og en evt salat

Jeg er ofte udfordret på kreativiteten når jeg står med en pakke fars.  Kødsovs og frikadeller er i længden helt ufattelig kedeligt. Men til mit store held, havde min kollega en farsbrødsrest med i madpakken i dag – og vupti – aftensmaden var reddet (varme tanker går til min kollegas kone 😉

En dejlig nem ret der står helt alene i ovnen og sender lækre noter af bacon ud i de småsultne kroge i hjemmet.

Farsbrød
Farsbrød
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Rør farsen sammen med salten. Mens maskinen kører farsen sej, snittes løget der kommes ned i farsen. Kom de resterende ingredienser i farsen (minus fløde og syltetøj - det er til senere). Form farsen, i en bageform, som et brød. Klip baconen i halve stykker og beklæd farsen med denne. Hæld piskefløde om 'brødet' og læg syltetøjen heri. Sæt i en kold ovn. Bag ved 200 grader varmluft i 30 minutter. Skru ned på 150 grader og bag yderligere i 25 minutter. Server med ris/kartofler og gerne en frisk salat til. Velbekomme 🙂
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.