Ingredienser
- 400 g små kyllingefileter
- 500 g hakket svinekød
- 4 spsk purløg finthakket
- 1 stor tsk karry
- 1 pk bacon meget finthakket
- 5 spsk rasp
- 2 tsk urtesalt
- 2 tsk citronpeber
- smør til stegning
Antal personer:
Tilberedning
- Rør det hakkede kød sammen med purløg, karry, bacon, urtesalt og peber.
- Fordel farsen i lige store portioner så det passer til antallet af kyllingefileter. Tryk herefter farsen om de enkelte kyllingefileter og tril dem aflange ruller.
- Bland rasp, salt og peber. Tril kyllingerullerne i det.
- Smelt smør på en pande. Når det er smeltet - og varmt - lægges rullerne på og steges ved middel/høj varme i 20-25 minutter til de er gennemstegte.
- Server med pomfritter / salat / kartofler / persillesovs... Velbekomme 🙂
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe