Flæskestegssandwich

Flæskesteg hører sig – i min verden – julen til.

Flæskestegssandwich

MEN: Når den så kan pakkes ind i lidt salat og brød, så er det jo ikke heeeelt en flæskesteg
~ og så kan den faktisk godt spises hele året.

 

Flæskestegssandwich
Antal personer
4 Sandwiches
Antal personer
4 Sandwiches
Flæskestegssandwich
Antal personer
4 Sandwiches
Antal personer
4 Sandwiches
Ingredienser
Dressing
Det øvrige - men ret nødvndige - tilbehør
Antal personer: Sandwiches
Tilberedning
  1. Flæskestegen Start i så god tid som muligt med at lave flæskestegen. Des længere tid den får i ovnen, jo mere saftig og smagfuld bliver den! Gnid først sværen med salt. Der må hellere end gerne komme salt ned mellem sværene - så bliver de ekstra sprøde! Læg flæskestegen i en bradepande med en smule vand (bare lige så bunden af bradepanden er dækket) ved (har du nogle rester fra dine grøntsager når du står og snitter, kan disse med fordel lægges med i vandet). Put flæskestegen i ovnen og bag den ved 130° i mindst tre timer. Hold øje med stegen og sørg hele tiden for, at der er lidt væde i bunden (har du ikke tre timer, så skruer du selvfølgelig op på 200°). En halv time inden servering, skruer du ovnen op på 250°. Sværene bliver ikke sprøde, hvis de ikke kommer op over 200°. Efter 10-15 minutter tager du stegen ud og lader den hvile inden du skærer den ud (ellers sjasker alt det dejlige kødsaft ud over hele bordet – og det er meget mere end ærgerligt!!) Dressingen Start med at hakke løg, kapers og persille så fint du kan. Læg til side. Rør dressingen af mayo, sennep, honning salt og peber – smag til (den må gerne være lidt fed med bare en anelse af salten og sennepen). Tilsæt nu det hakkede grønt. For at gøre sandwichen et lille pift – så husk at lune rødkålen. Det kan du gøre i en gryde eller i en micro, når du skruer op for flæskestegen. Flæk dit sandwichbrød og smør begge halvdele med din dressing. Læg på underdelen et lag babysalat og oven på dette din lune rødkål. Læg nu skiver af din flæskesteg oven på rødkålen og slut af med agurkesalat og selvfølgelig toppen af brødet. Snus ind og nyd! Velbekomme 🙂
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.