Frikadeller med spinat

20141020_103519

Frikadeller med pinat

Frikadeller med spinat
Frikadeller med spinat
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Alle ingredienser røres sammen. Du kan med fordel stege løgene i lidt smør på panden, inden du kommer dem i farsen, det kan fjerne den beske løgsmag. Form farsen med en ske, og læg dem på en glohed pande. Når den sidste frikadelle er lagt på panden, skruer du ned på middel varme, og vender frikadellerne. Lad dem stege i ca. 15 min yderligere.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

2 thoughts on “Frikadeller med spinat

  1. Du er mere end velkommen til at lave ændringer i mine opskrifter. En opskrift er jo blot inspiration 🙂 Ønsker du noget skarphed i dine frikadeller kan du måske prøve med en smule revet ingefærrod. Det smager ikke af løg, men det vil kunne give retten et pift.

  2. Jeg lavede dine dejlige spinatdeller, for nogle måneder siden, men da jeg ikke tåler alt mad, brugte jeg ikke løg, og brugt ris og majsmel istedet for rasp.

    Uden løg, smager mad bare anderledes, men 3 kugler mere spinat, og 2 dl. revet squash, gjorde det ud for løg i mine deller, og ganske lidt basillikum.

    smagte i min mund, fantastisk – men andre ville nok være skuffede.
    jeg er jo vant til, at maden ikke smager som den skal, pga. løgene.

    tusinder af Tak, for mange virkelige dejlige opskrifter, jeg blot laver en lille smule om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.