Frokostbrød

 

Frokostboller

Frokostboller

Frokostbrød
Dette er et massivt og mættende brød. Det går til al slags pålæg og er en af favoritterne i madpakken. Det bliver enten til 9 store sandwichbrød eller ca. 15 i alm størrelse.
Frokostbrød
Dette er et massivt og mættende brød. Det går til al slags pålæg og er en af favoritterne i madpakken. Det bliver enten til 9 store sandwichbrød eller ca. 15 i alm størrelse.
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Opløs gæren i mælken. Tilsæt olien og den revne squash, salt og honning og dernæst kernerne. Tilsæt til sidst melet. Ælt dejen godt igennem (gerne 10 minuttter, hvis du har en røremaskine). Har du tid til det, så lad dejen hæve tildækket i en time. Ellers kan du godt, straks, slå bollerne op og stille dem ind i kold ovn, hvorefter du tænder for varmen. (Men de bliver bedst, hvis dejen får lov til at hæve). Dejen er lidt klæg, så hav hvedemel i nærheden mens du former brødene, så dine fingre ikke klistrer helt til. Når brødene er formet, lægges de på en plade. De pensles med æg og drysses med hørfrø og sesamfrø - stil pladen ind i den kolde ovn. Tænd for varmen på 200 grader varmluft og bag bollerne i 30 - 40 minutter afhængig af ovnen.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.