Grahamsbrød

Grahamsbrød

Grahamsbrød
Antal personer
2 store brød
Antal personer
2 store brød
Grahamsbrød
Antal personer
2 store brød
Antal personer
2 store brød
Ingredienser
Antal personer: store brød
Tilberedning
  1. Opløs gæren i det håndvarme vand. Tilsæt salt og sukker og rør til det er opløst. Tilsæt nu grahamsmelet og begynd at køre hvedemel ind i dejen. Når dejen begynder at få en fast konsistens, stopper du med at ælte mere mel ind i dejen og ælter i stedet det bløde smør i. Stil dejen tildækket til hævning i 45 minutter. Ælt dejen igennem igennem igen. Form dejen til to brød og stil til hævning i mindst 30 minutter. Bages ca. 30 minutter ved 190 grader.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.