Grøn salat med ost, valnødder og smag

Der er simpelthen så meget smag i denne her salat, at den i sig selv er mættende.
Den gør sig rigtig godt til mørkt kød, men en skøn sommerdag, passer den også fint til grillmaden eller som en selvstændig forret.

6-8 personer

INGREDIENSERGrøn-salat-1

SALATEN
100 g blandet babysalat – skyllet (og måske snittet)
2 stilke bladselleri i tynde skiver
½ agurk i skiver
2 forårsløg i skiver
½ ‘dusk’ persille (altså, af dem man køber som friske i butikkerne…
150 g danablu skåret i små tern
2 dl valnødder
1 stor håndfuld grønne vindruer skåret i halve

DRESSING
3 spsk smagsneutral olie
1 spsk hvidvinseddike
½ spsk balsamico
1 spsk dilddressing (jeg plejer at kalde den ‘laksesennep’…)

 

Sørg for, at al salat og frugt er skyllet godt inden du bruger det.
Drys, om muligt, osten ud over salaten. Vend/bland det lidt sammen efterhånden, da osten godt kan klæbe sig sammen igen.
Pisk – evt. blot med en gaffel – væskerne til dressingen sammen – hæld over salaten.

Bland valnødderne i salaten lige inden servering.

 

Grøn salat med ost, valnødder og smag
Grøn salat med ost, valnødder og smag
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.