Kylling i rodfrugtskarbad

Det er ved at være rodfrugtsæson, så nu skal der prøves en masse forskellige sammensætninger af, så vi er klar til vinterens komme.

God fornøjelse

Kylling i rodfrugtskarbad
Antal personer
4 pers
Antal personer
4 pers
Kylling i rodfrugtskarbad
Antal personer
4 pers
Antal personer
4 pers
Ingredienser
Dressing
Antal personer: pers
Tilberedning
  1. Skræl kartofler, jordskokker og rødbeder. Skær dem i mundrette stykker og hæld dem i et stort fad. Drys med salt og peber. Hæld olie og timian over og vend det hele godt sammen.
  2. Skær pærerne i kvarte. Fjern kernehus og skær dem i lidt tyndere både. Læg pærestykkerne ned til rodfrugterne.
  3. Brun kyllingelårene i olie. Læg dem oven på grøntsagsblandingen og drys med salt og peber.
  4. Steg hele herligheden ved 200 grader i ca. 40 minutter.
Dressing
  1. Bland yoghurt og mayonnaise.
  2. Rør koriander og honning i. (Hvis ikke du har akaciehonning, kan du smelte alm. fast honning, på et par sekunder, i mikrobølgeovnen)
  3. Hak purløget fint og rør det i dressingen.
  4. Smag til med salt og peber.
Recipe Notes

På det viste billede har jeg brugt et alt for lille fad. Du kan godt bruge en bradepande - min var bare fyldt op med kage...

Opskriften er fundet i et blad: Sæson, nr. 5, 2016, men revideret lidt.

Grøntsagerne bliver en lille smule tamme ved, at det hele koges sammen. Jordskokkerne smager ikke af så meget - jeg overvejer at skifte halvdelen af dem ud med selleri. Det hjælper så afgjort med dressingen - husk dressing!

Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe