Kyllinge-Rejesalat

Kyllinge-RejesalatEn dejlig stor og forfriskende portion til 4 personer ~ hvis der også serveres brød til.

½ pose frossen grønt (broccoli, blomkål, peberfrugt..)
1 spsk citronolie
1 pakke bacon, steges tørt på panden
10 små kyllingefileter, steges i baconfedtet
330 g rejer
1 lille hoved romaine-salat, snittet i tynde strimler.
1 gul snack-peber, i små tern
½ agurk i små tern
1/4 piel de sapo melon (grøn honningmelon) i mundrette stykker
Saft og skal af ½ økologisk citron

Steg de frosne grøntsager i citronolien. Når de er stegt møre hældes de i skålen.
Steg nu baconen på panden, mens du snitter salat, agurk, melon og peberfrugt. Læg de brune baconstykker på køkkenrulle, så overskydende fedt kan suges fra.
Når baconen er stegt færdig, steges kyllingestykkerne i baconfedtet. Lad kødet køle lidt af, inden det skæres i mundrette stykker.

Bland alle ingerdienser (undtagen bacon) sammen i en stor skål. Drys med den fint revne citronskal og pres saften af den halve citron over salaten – bland det godt. Drys med bacon.

Server et godt brød til – evt med et picnichorn

Velbekomme

Kyllinge-Rejesalat
Kyllinge-Rejesalat
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe