Laks med fettucine og spinatsauce

Der er ikke noget så lækkert som et stykke laks. Det er som et cremet stykke kød. Så for at fortsætte i samme cremede spor, passer det lige i tråden med frisk fettucine og en dejlig sød spinatsauce.

Velbekomme 🙂

Laks med fettucine og spinatsauce
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Laks med fettucine og spinatsauce
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Spinatsauce
Fettucine
Laksebøffer
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Tag en stor gryde og fyld den halvt op med vand. Tilsæt olie og salt. Bring vandet i kog.
  2. Smelt lidt af smørret i en stegepande. Brun baconet deri.
  3. Skær løget i små tern mens bacon steger. Når bacon er stegt sprødt, tages det op af fedtstoffet og lægges på et stykke køkkenrulle. Skru ned på middel varme. Tilsæt resten af smørret og steg løget heri - det må ikke blive brunt.
  4. Når løget er blevet svitset hælder du hvidvin over. Læg de frosne stykker spinat ovenpå og lad vinen koge ind ved middel varme. ...vender tilbage til spinaten senere
  5. Smelt smørret på panden. Læg laksebøfferne på. Drys med salt, peber og sesamkerner. Vend bøfferne efter tre minutter.
  6. Først pasta: Nu er det nok en god idé, at hælde pastaen i det kogende vand. Tilbage til saucen: Rør i saucen. Tilsæt fløden og krydderier og smag til. Skru lidt op for varmen så det kommer i kog inden servering.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe