Denne salat er både frisk og mættende på samme tid.Jeg bruger den både som forret men også som en dejlig frokost –
og lur mig, om ikke den kan bruges til en masse andet også.
Valget er dit : )
Ingredienser
Laksesalat
- 25 g blandet babysalat
- 3 skiver røget laks (mine tre vejede tilsammen 150 g)
- 80 g asparges dampet
- 1 tomat
- 1 avocado
- 1 citron saften af denne
Marinade
- 1 spsk olie
- 1 citron skallen af denne
- 1 spsk dild frisk, hakket
- salt og peber
Antal personer: personer - forret
Tilberedning
- Damp aspargesene. Det gør du ved at bringe vand i kog på en stegepande. Når vandet koger tilsætter du lidt salt. Læg dine asparges i det kogende vad og lad dem koge i 1-2 minutter. Når de er kogt skærer du den nederste del af (da denne er ret barket i konsistensen). Skyl tomat og salat og skær det i mundrette stykker. Skær også laksen i mundrette stykker. Pres citronsaften ned i en lille skål/fad. Skræl avocadoen og skær den i små tern. Læg avocadostykkerne i citronsaften så de lige bliver dækkede. Tag dem op og lad saften dryppe af og læg dem i salaten. Bland det hele godt sammen og slut af med at hælde marianaden ovenpå.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe