Laksesalat

Denne salat er både frisk og mættende på samme tid.Avocadosalat3Jeg bruger den både som forret men også som en dejlig frokost –
og lur mig, om ikke den kan bruges til en masse andet også.
Valget er dit : )

Laksesalat
Antal personer
4 personer - forret
Antal personer
4 personer - forret
Laksesalat
Antal personer
4 personer - forret
Antal personer
4 personer - forret
Ingredienser
Laksesalat
Marinade
Antal personer: personer - forret
Tilberedning
  1. Damp aspargesene. Det gør du ved at bringe vand i kog på en stegepande. Når vandet koger tilsætter du lidt salt. Læg dine asparges i det kogende vad og lad dem koge i 1-2 minutter. Når de er kogt skærer du den nederste del af (da denne er ret barket i konsistensen). Skyl tomat og salat og skær det i mundrette stykker. Skær også laksen i mundrette stykker. Pres citronsaften ned i en lille skål/fad. Skræl avocadoen og skær den i små tern. Læg avocadostykkerne i citronsaften så de lige bliver dækkede. Tag dem op og lad saften dryppe af og læg dem i salaten. Bland det hele godt sammen og slut af med at hælde marianaden ovenpå.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.