Makronsnitte version 1

Makronsnitte

Makronsnitte

Det var faktisk meningen, at jeg skulle have haft bagt kaffebrød…
…men det er som om, at jeg ikke rigtig kunne finde en opskrift der
tilnærmelsesvis mindede om dem man køber hos bageren.

Så tænkte jeg : Makronsnitte!
Og det her, er vist en god middelvej 😉

Makronsnitte version 1
Antal personer
1 bradepande
Antal personer
1 bradepande
Makronsnitte version 1
Antal personer
1 bradepande
Antal personer
1 bradepande
Ingredienser
Topping
Antal personer: bradepande
Tilberedning
  1. Start med at lave bunden: Sigt mel, flourmelis, bagepulver og salt i en skål. Hak smørret i små stykker og rør dem ud i melblandingen. Når smørret er jævnt fordelt, samles dejen med æggeblommer og vand. Strø mel ud på et bord og rul dejen ud, så det passer med din bradepande (min er ca. 35x45). Bag den i 10 minutter ved 200 grader. Mens bunden bager, laver du toppingen: Pisk æggehviderne stive. Drys lidt sukker i ad gangen mens du pisker. Vend det revne marcipan og de knuste makroner i æggehviderne. Når bunden har bagt i 10 minutter tages den ud af ovnen. Smør den med hindbærsyltetøj (det er vist nok æble, der helt rigtigt bliver brugt til makron-snitter ~ mon ikke du kan gøre hvad du vil 😉 ) Fordel æggehvideblandingen oven på syltetøjet. Drys til sidst med de hakkede nødder. Bag kagen igen - 10-15 minutter, stadig ved 200 grader, til marengsen er gylden.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.