Om det er til grillen, stegepanden eller bare til en lækker snack i madpakken. Så er de her spyd GO’E 🙂
Der bliver 10 hapsere ud af denne portion.
Ingredienser
- 10 grillpinde husk at lade dem ligge og trække i vand i et par timer
- 2 store kyllingebrystfileter skæres i tynde strimler
- 2 spsk olie
- 2 tsk paprika
- 1 tsk sennep
- 1 spsk brun farin
- 1-2 pakke bacon i skiver der skal bare være 10 skiver
Antal personer: stk
Tilberedning
- Bruger du grillpinde af træ, så find en kande eller et fad du kan lægge dem i med noget koldt vand. Så går der ikke så let ild i pinden...
- Rør olie, paprika, sennep og farin sammen, så det bliver en ensartet masse. Læg de tynde strimler af kylling ned i marinaden og bland det godt sammen. Dæk til med film og stil i køleskabet i en times tid.
- Læg baconstykkerne ud på bordet. Fordel kyllingestrimlerne langs med baconstrimlen. Stik grillspyddet igennem kylling og bacon. Steg i ca 15 min alt efter varmekilde.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe