Medister med bearnaissesauce

En af de nemmeste retter i verden 🙂

Medister med bearnaissesauce
Medister med bearnaissesauce
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Rens eller skræl kartoflerne. Sæt dem over - tilsæt salt. De skal koge i ca. 15 minutter.
  2. Smelt smørret ved høj varme. Læg medisteren på. Skru ned på middel varme. Vend medisteren når du har sat ærterne over og lad den stege færdig på denne side. Kan evt. tjekke med at stegetermometer at kernetemperaturen kommer op på 75 grader.
  3. Hæld ærterne i en lille kasserolle. Dæk dem med vand. Tænd for dem. Når vandet koger, tages den af varmen. Lad ærterne blive i, så de kan holde sig varme.
  4. Begynd at lave saucen: Smelt smørret. Hæld mælk og pulver i, rør det godt sammen. Kog videre for mellem varme til det kommer i kog. Skal koge ca. 1 minut.
  5. Velbekomme 🙂
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe