Minitærter m forårsløg, bacon og skinke

En super lækker lille snack – det er umuligt at tage for meget.
Skulle du være så heldig at der er en rest, så kan den fryses ned, og en er eminent i madpakken 🙂

Minitærter m forårsløg, bacon og skinke
Minitærter m forårsløg, bacon og skinke
Ingredienser
Mørdej
Fyld
Antal personer:
Tilberedning
Mørdej
  1. Skær smørret i tern.
  2. Rør det på køkkenmaskinen til det ligner revet ost.
  3. Tilsæt ægget og rør det sammen.
  4. Tilsæt evt. mere vand, hvis dejen ikke er ordentligt samlet. Tilsæt kun en spsk ad gangen da dejen ikke må blive for fugtig.
  5. Læg dejen i en plasticpose og stil den i køleskabet i godt ½ time. Forbered fyldet imens.
Fyld
  1. Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  2. Pisk æg sammen med madlavningsfløde til det er en ensartet masse.
  3. Vej skinke og bacon af.
  4. Rens forårsløget og skær det i skrå tynde skiver.
'Samling'
  1. Tag mørdejen ud af køleskabet. Strø evt lidt mel ud på bordet så den ikke klistrer fast. Rul dejen ud til 2-3 mm's tykkelse. Udstik cirkler med udstiksformen. Ælt evt. dejen sammen igen, så du kan få det sidste med.
  2. Tryk dej-cirklen ned i formen. Har din form slip-let belægning behøver du hverken papir eller at smøre, da smørindholdet i dejen får den til at slippe nemt.
  3. Læg lidt forårsløg og bacon i tærten.
  4. Tilsæt skinke. Drys med en smule paprika/all-round, salt og peber.
  5. Hæld æggemasse over. Bare så tærten er halv fuld.
  6. Drys ost på.
  7. Bag tærterne i ca. 15 minutter. Lad dem køle af i formen et par minutter inden de tages ud. Velbekomme 🙂
Recipe Notes

Note: Da jeg skulle lave brunch, lavede jeg tærterne flere dage i forvejen. Men så bagte jeg dem i førte omgang uden ost på. Osten tog jeg på, samme dag e skulle serveres.

Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe