Nogle gange er det rart, bare at smide alle ingredienserne ned i et fad og så kunne sidde og nyde ventetiden, alt imens duften begynder at brede sig i det lille hjem. De mange krydderier får hele huset til at dufte og alle glæder sig til det bliver spisetid.
Ingredienser
- 1 svinemørbrad Skåret i tern
- 1 spsk estragon
- 400 g kyllingefilet i strimler
- 2 tsk karry
- 3 tsk stødt koriander eller en stor håndfuld frisk, hakket
- 500 g kartofler en rest - eller koges 10 min
- 3 spsk grøn pesto
- 75 g små gulerodsstykker
- 150 g broccoli i buketter
- 2½ dl madlavningsfløde
- 2 tsk sennep
- salt
- peber
- 2 løg i tynde både
- 1 lime i tynde både
Antal personer: pers
Tilberedning
- Hvis ikke du har en kartoffelrest, så start ud med at koge kartoflerne i 10 min
- Læg et stykke bagepapir i bunden af din bradepande/fad. Skær mørbraden i mindre tern og vend det i estragonen - hæld det i dit fad (bradepande)
- Bland karry og koriander på en tallerken, vend kyllingestykkerne heri. Hæld i fadet.
- Skær kartoflerne i kvarte. Vend dem i pestoen - hæld i fadet.
- Mine gulerødder og broccoli var fra frost; vej af og hæld i fadet.
- Du skal nu gerne stå med et mindre bjerg af mad på dit fad - bland det hele godt sammen og fordel det jævnt ud over fadet.
- Rør sennepen ud i madlavningsfløden og hæld det ud over blandingen.
- Skær løg og lime i både og 'drys' dem ud over blandingen.
- Drys med salt og peber.
- Sæt fadet i en kold ovn. Sku op på 200 grader varmluft og bag herligheden i ca 30 min. Sæt evt. et stegetermometer i det største stykke kød, så du er sikker på, hvornår dit kød er gennemstegt.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe