Mørbradfad

Nogle gange er det rart, bare at smide alle ingredienserne ned i et fad og så kunne sidde og nyde ventetiden, alt imens duften begynder at brede sig i det lille hjem. De mange krydderier får hele huset til at dufte og alle glæder sig til det bliver spisetid.

Mørbradfad
Antal personer
4 pers
Antal personer
4 pers
Mørbradfad
Antal personer
4 pers
Antal personer
4 pers
Ingredienser
Antal personer: pers
Tilberedning
  1. Hvis ikke du har en kartoffelrest, så start ud med at koge kartoflerne i 10 min
  2. Læg et stykke bagepapir i bunden af din bradepande/fad. Skær mørbraden i mindre tern og vend det i estragonen - hæld det i dit fad (bradepande)
  3. Bland karry og koriander på en tallerken, vend kyllingestykkerne heri. Hæld i fadet.
  4. Skær kartoflerne i kvarte. Vend dem i pestoen - hæld i fadet.
  5. Mine gulerødder og broccoli var fra frost; vej af og hæld i fadet.
  6. Du skal nu gerne stå med et mindre bjerg af mad på dit fad - bland det hele godt sammen og fordel det jævnt ud over fadet.
  7. Rør sennepen ud i madlavningsfløden og hæld det ud over blandingen.
  8. Skær løg og lime i både og 'drys' dem ud over blandingen.
  9. Drys med salt og peber.
  10. Sæt fadet i en kold ovn. Sku op på 200 grader varmluft og bag herligheden i ca 30 min. Sæt evt. et stegetermometer i det største stykke kød, så du er sikker på, hvornår dit kød er gennemstegt.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe