LUKSUS! Var så absolut det første ord der poppede op på min nethinde, da jeg første gang smagte disse herligheder. Den bliver nu både brugt til brunch, forretter og hovedretter. Og vi er bare helt tossede med det!
Ingredienser
- 500 g oksefars
- 1 æg
- ½ dl havregryn
- 1 tsk salt
- 1 dl mælk
- 1 løg skåret i små tern
- 2 spsk mørk sirup
- 100 g valnødder hakket i mindre stykker
- 70 g soltørrede tomater i olie skåret i små tern
Antal personer: tsk store
Tilberedning
- Skær løg, valnødder og soltørrede tomater i mindre tern. Rør alle ingredienser sammen og tilsæt løg, nødder og tomat til sidst. Smelt smør på panden. Form frikadellerne og steg dem ved middelvarme til de har en valnøddebrun farve på begge sider.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe