Denne suppe er super lækker – den er stærk, frisk og dejligt mættende.
Inspiration til opskriften er fundet i et blad (Sæson, oktober 2016) – men den er rettet lidt til. Den originale opskrift er væsentlig stærkere – jeg har reduceret mængden af ingefær, chili og karrypasta til det halve. Så kan du godt lide at få sved på panden skal du bare gange op 🙂
Ingredienser
- 500 g oksestroganof i strimler
- 4 gulerødder skåret i tændstiktynde strimler
- 1 porre skåret i tændstiktynde strimler
- 200 g spidskål skåret i små fine stykker
- 1 rød chili skåret i bittesmå tern
- 2 spsk olivenolie
- ½ spsk ingefær
- 1 stor tsk rød karrypasta
- 1½ l grøntsagsbuillon
- 1 spsk salt
- 1 spsk soyasauce
- 1 squash skrællet i strimler
- 1 bundt forårsløg skåret i skiver
- 180 g nudler brækket i mindre stykker
- 1 lime saften heraf
Antal personer: personer
Tilberedning
- Skær forårsløg og gulerødder i tændstiktynde strimler. Skær forårsløgene i skrå skiver. Skær spidskålen i tynde 'skiver' og skær det herefter over i små stykker. Flæk chilien og fjern kernerne. Hak den i små tern.
- Varm olien i en gryde sammen med ingefær og karrypasta. Når det er varmet op kommes kødet i og brunes.
- Hæld buillonvandet ned over kødet og tilsæt grøntsagerne. Læg låg på og lad retten simre i godt et kvarter. Tilsæt nudlerne og lad dem koge igennem.
- Tag gryden af varmen, tilsæt limesaft og squashstrimlerne. Rør godt rundt.
Recipe Notes
Suppen kan sagtens serveres uden nudler.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe