Oksekødssuppe med chili og squash

Denne suppe er super lækker – den er stærk, frisk og dejligt mættende.
Inspiration til opskriften er fundet i et blad (Sæson, oktober 2016) – men den er rettet lidt til. Den originale opskrift er væsentlig stærkere – jeg har reduceret mængden af ingefær, chili og karrypasta til det halve. Så kan du godt lide at få sved på panden skal du bare gange op 🙂

Oksekødssuppe med chili og squash
Antal personer
6 personer
Antal personer
6 personer
Oksekødssuppe med chili og squash
Antal personer
6 personer
Antal personer
6 personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Skær forårsløg og gulerødder i tændstiktynde strimler. Skær forårsløgene i skrå skiver. Skær spidskålen i tynde 'skiver' og skær det herefter over i små stykker. Flæk chilien og fjern kernerne. Hak den i små tern.
  2. Varm olien i en gryde sammen med ingefær og karrypasta. Når det er varmet op kommes kødet i og brunes.
  3. Hæld buillonvandet ned over kødet og tilsæt grøntsagerne. Læg låg på og lad retten simre i godt et kvarter. Tilsæt nudlerne og lad dem koge igennem.
  4. Tag gryden af varmen, tilsæt limesaft og squashstrimlerne. Rør godt rundt.
Recipe Notes

Suppen kan sagtens serveres uden nudler.

Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe