PicnicHorn

PicnicHornEt super dejligt smagfuldt og mættende brød, der i sig selv smager vidunderligt men også er velegnet til de fleste kødtyper og oste i kurven, grundet sin kraftfulde men ikke overdøvende smag.

PicnicHorn
PicnicHorn
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Opløs gæren i mælken og kærnemælken (hvis du vil afkorte hævetiden kan du lune mælken inden du tager den i brug). Tilsæt de øvrige ingredienser - melet til sidst. Ælt dejen godt igennem til den slipper siderne på skålen. Del dejen i to lige store stykker. Rul dem ud til trekanter og tril dem til to store horn der lægges på en bageplade. Stil en/et ovnfast skål/fad i bunden ad ovnen. Sæt temperaturen på 50 grader. Pensl hornene med æg og stil dem til hævning i den lune fugtige ovn i 40 minutter. Når brødene er hævet, fjernes skålen med vand inde fra ovnen. Der skrues op på 200 grader og brødene bages 30-35 minutter.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe