Rabarbarkage

Jeg har en familie der er helt tossede med rabarberkager.

Rabarberkage m nøddetopping
Og når køkkenhaven nu alligevel står og bugner med den bredbladede grøntsag, så er det da næsten synd ikke at opfylde et så beskedent ønske.

Kagen kan både spises varm og kold. Personligt foretrækker jeg den i den kolde udgave da rabarbersmagen her træder mere igennem.

Opskriften passer til en springform på 20 cm i diameter.

Rabarbarkage
Antal personer
6-8 personer
Antal personer
6-8 personer
Rabarbarkage
Antal personer
6-8 personer
Antal personer
6-8 personer
Ingredienser
Bund
Rabarberfyld
Antal personer: personer
Tilberedning
Bund
  1. Beklæd bunden af springformen med bagepapir. Brug smør/margarine ( evt. drysset med rasp) eller sprayfedt til siderne. Pisk æg og sukker til det er blevet tykt. Pisk melet i og til sidst det smeltede smør. Hæld dejen i springformen.
Rabarberfyld
  1. Steg rabarberstykkerne med smør og sirup i 3 minutters tid. Kom de hakkede hasselnødder og havregrynene op i rabarbermassen. Bland det godt. Fordel massen over dejen i springformen. Sæt kagen ind en kold ovn og bag den ved 200 grader varmluft i ca. 30 minutter. Lad dejen køle af inden du tager den ud af formen.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.