Denne herlighed er fundet på Dansukkers hjemmeside. Jeg har byttet en del råvarer ud 🙂 Hvis du er nysgerrig kan du følge linket til deres opskrift ved at klikke her.
Ingredienser
Kagen
- 3½ dl sukker
- 2 æg
- 3½ dl hvedemel
- 1 tsk natron
- ½ tsk salt
- 2 spsk kakao
- 1 spsk vanillesukker
- 1 spsk æblecidereddike
- 1 dl smeltet smør godt 1½ dl i fast form
- 2½ dl kærnemælk
- 1 tsk rød farvepasta frugtfarve kan også bruges - men i en anden mængde
Cremen
- 500 g mascarpone - 2 pakker
- 3 dl flormelis
- ½ citron fintrevet skal
- 1 spsk citronsaft
Antal personer:
Tilberedning
- Pisk æg og sukker sammen til det er luftigt.
- Sigt alle de tørre ingredienser i æggene og vend dem i æggene.
- Hæld eddike, smeltet smør og kærnemælk i dejen sammen med pastafarven og rør det hele sammen.
- Beklæd indersiden af en springform med bagepapir.
- Bag kagen ved 175 grader For en springform på 25 cm. i dia - ca. 45 minutter For en springform på 20 cm. i dia - ca. 60 - 75 minutter
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe