Risotto

Risotto kan spises som en ret for sig selv, men fungerer sublimt som tilbehør til enhver kødret.
Lige denne version er meget simpel. Cremet og let i smagen og let tilgængelig for enhver.
Så lækker! og så nem! at lave 🙂

Du kan tilsætte alskens friske krydderier, lime og citron, tomat, svampe – den er meget nem at lege med.
Lige her – den simple basisopskrift.

Risotto
Antal personer
4-6 personer
Antal personer
4-6 personer
Risotto
Antal personer
4-6 personer
Antal personer
4-6 personer
Ingredienser
Antal personer: personer
Tilberedning
  1. Kog vandet så du har til din bouillon. Skær løget i tern. Smelt smørret på en stor stegepande, skru ned på middel varme. Når løgene har skiftet farve tilsættes hvidvinen, lad den simre lidt og tilsæt så risottorisene. Rør godt rundt. Når al væde fra panden er forsvundet tilsættes 3/4 dl bouillon, rør godt rundt og lad risene simre for sig selv. Gentag denne proces til der ikke er mere bouillon. (Er dine ris stadig hårde, så lav og tilsæt lidt mere bouillon). Du behøver ikke at røre i det hele tiden. Du kan sagtens stege kød og/eller tilberede en salat mens risottoen steger. Velbekomme : )
Del denne opskrift
 
Powered byWP Ultimate Recipe