Sandkage med rom (sønderjysk kagebord)

Uha.

Vi var alle rørende enige om, at denne kage smagte ganske forfærdeligt!Sandkage-m-rom
MEN! Jeg kan i min vildeste fantasi dog ikke forestille mig, at den var blevet en fast bestanddel af et kagebord, hvis dette var tilfældet.

Jeg må have gjort noget galt! Min tanke er, at der er kommet for meget bagepulver i, så dette har været ubagt og stadig har smagt igennem ved serveringen… Jeg er ofte blevet fortalt, at mine tsk’er er meget store, så måske jeg skal investere i tsk’er med mindre hoveder, så mængden kan komme til at passe????  ELLER – måske er det min rom der er ganske uegnet til bagning??? (En A.H.Riise med grøn label…)

Prøv! Og smager din fantastisk så skriv endelig!!! til mig ; ) også hvilken rom du har brugt!

Sandkage med rom (sønderjysk kagebord)
Antal personer
1 kage
Antal personer
1 kage
Sandkage med rom (sønderjysk kagebord)
Antal personer
1 kage
Antal personer
1 kage
Ingredienser
Antal personer: kage
Tilberedning
  1. Bages ved 175 grader i 50 minutter. Rør sukker og smør hvidt, tilsæt æggene et ad gangen. 3 spsk rom hældes i under grundig omrøring, og derpå blandes bagepulveret med melet og tilsættes. Bages i en velsmurt brødform (1,2 l.) og vædes med det sidste rom, når kagen tages ud af ovnen.
Recipe Notes

Rom anvendes i en del kager i Sønderjylland. Det skyldes at der gennem mange hundrede år har været en produktion i Flensborg, hvorfor der har været let adgang til væsken.

Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.