Ingredienser
- 4 sandwichbrød
- 4 tomater
- 4 æg hårdkogte
- 200 g rejer optøede eller ferske
- 4 blade salat krølsalat/hovedsalat...yndlings
- 1 stor håndfuld brødkarse
- 3 spsk mayonaisse
- 1 spsk skyr
- 2 spsk persille, frisk finthakket
- 1 spsk purløg, frisk finthakket
- 1 lille tsk salt
- peber friskkværnet
- 1 tsk citronskal finrevet
Antal personer:
Tilberedning
- Kog æggene. Jeg lægger mine æg i kogende vand i 12 minutter og lægger dem bagefter i koldt vand, indtil jeg skal bruge dem. Ønsker du brødet lunet, så giv det 10 minutter ved 180 grader. Skyl grøntsagerne grundigt. Skær salaten i mindre stykker og tomaterne i skiver. Dressingen Tag mayonaissen op i en skål sammen med skyren. Rør det sammen med purløg, persillen, salt, peber og citronskal. Sammenlægning Smør dressing på over- og underdel af sandwichbrødene. Læg først et lag af det blandede salat dernæst tomatskiverne (fra en af tomaterne). Del et æg med en æggedeler og fordel skiverne ud over tomaterne. Læg nu 1/4 af rejerne på og slut af med overdelen af sandwichbollen. Servér & velbekomme
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe