Fiskeburger & ovnbagte kartofler

fiskesandwich-2

Sandwich m torskebøf & ovnbagte kartofler
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Sandwich m torskebøf & ovnbagte kartofler
Antal personer
4 personer
Antal personer
4 personer
Ingredienser
Torskebøffer
Kartofler
Dressing
Resten
Antal personer: personer
Tilberedning
Kartofler
  1. Start med at gøre kartoflerne fri for evt. jord (eller skræl dem) og skær dem i både. Læg dem på en bageplade med bagepapir. Stænk dem med olie - endelig ikke for meget. Drys med krydderier og ost. Stil pladen i ovnen - skru op på 150 grader varmluft. De skal stå i ca. en time. Husk at røre en gang i mellem.
Torskebøffen
  1. Damp torsken. Det gør du ved at hælde ca. to cm vand i en stegepande. Bring vandet op til kogepunktet og skru ned til mellem varme. Læg torskefileterne i og giv dem 1 - 2 minutter på hver side. Torsk bliver hvidt når det er gennemstegt/kogt. Gør dig selv en tjeneste og hold godt øje med fiskekødet, hvis det får for længe bliver kødet tørt og kedeligt. Mens torsken hygger sig i sit vandbad, hakker du alle grøntsagerne der skal i farsen. Læg dem alle i en stor skål sammen med æggene. Rør det hele sammen med de færdigdampede torskefileter og tilsæt nu havregryn og hvedemel. Form bøfferne så de passer til bollerne. til dem på et spækbræt ind i køleskabet indtil de skal bruge dem (de skal kun stege 3 minutter på hver side). Men 10 minutter før de skal serveres, steges de over mellem varme i en klat smør
Dressing og resten
  1. Ca. 15 minutter før kartoflerne er færdige, lægger du brødene ind og giver dem 6-10 minutter. Imens kan du lave dressingen: Hak purløget fint. Rør alle ingredienser sammen. Skyl salaten fri for jord. Smør underste del af brødet med en spsk af dressingen. Læg salat ovenpå. Smør den øverste del af brødet med tomatpesto. Når bøfferne er færdige lægger du en oven på salaten og lægger 'låg' på. Husk at du har kartofler i ovnen ; )
Recipe Notes

Personligt kan jeg sagtens spise retten som den er, men jeg har et par børn der insisterer på ketchup og eller remoulade til kartoflerne - det er jo fritter...

Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.