Sandwich med kylling

 

3 kyllingesandwich - ens fyld - forskelligt brød

3 kyllingesandwich – ens fyld – forskelligt brød

Vi elsker sandwich hjemme hos os. Det geniale ved dem er, at man kan få dem som man bedst kan lide dem. En kan ikke lide tomat, en anden kan ikke lide agurk – og alle kan godt lide deres sandwich.
Succes, win-win, og hvad man nu ellers siger…

DU SKAL BRUGE

Sanwichbrød (efter ønske)
På billedet;
– krydderurtesandwich – opskrift her på hjemmesiden
– pågens fuldkornsklemmer
– mexicanske tortillas

Kylling
4-5 kyllingebrystfileter – alt efter størrelse
Olie
Karry

Dressing
5 spsk mayonaisse
1 tsk urtesalt
1 tsk sennep
1 tsk acaciehonning
1 lille løg, finthakket
– skulle du ligge inde med nogle friske krydderurter, så er det altid en rigtig god idé, at hakke nogle af dem ned i dressingen

Rør det hele sammen og smag evt til med ekstra salt og lidt peber.

Fyld
1 stor håndfuld friske spinatblade
½ agurk, skåret i tynde skiver
1 rød peberfrugt, skåret i lange tynde strimler
8 cherrytomater skåret i både
Ost i skiver (Maasdamer er godt)

Start med at stege dit kyllingebryst, så det bliver gennemstegt. Pas på, ikke at give det for meget varme, da det ellers bliver tørt. Mens det steger, kan du med fordel lune dit brød 10 minutter i ovnen på 180 grader varmluft (sæt dem i en kold ovn, ellers kun 3-5 minutter.
Rør hernæst dressingen sammen.
Skyl alle grøntsagerne grundigt og snit dem i passende størrelser. Tag evt. stilken af spinatbladene – de kan godt være lidt barkede at tygge i en gang i mellem…

Smør brødet med dressingen.
Læg salat og peberfrugt på.
Skær kyllingen i skiver og læg den på, ost oven på kylling.
Tomat og agurk til sidst.
Afslut med at lægge den smurte øverste bolle på.

Server

Sandwich med kylling
Sandwich med kylling
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.