Sandwichbrød

Sandwichbrød

Sandwichbrød

Sandwichbrød
ca. 16 stk
Sandwichbrød
ca. 16 stk
Ingredienser
Antal personer:
Tilberedning
  1. Varm evt. mælken. Smuldr gæren i en skål og tilsæt mælken - opløs gæren heri. Tilsæt æg, salt og sirup og rør godt rundt. Rør nu grahamsmel og fuldkornshvedemel og ælt det ind i væsken. Ælt til sidst hvedemelet ind dejen. Dejen skal være fast i konsistensen. Lad dejen hæve ½ time inden den slås ned og formes til boller. Form aflange boller og læg dem på en bageplade med bagepapir på. Pensl bollerne med æg. Rids to striber på langs i bollerne, for at undgå at de sprækker mens de hæver og bager. Brug en sigte til at drysse et fint lag mel over bollerne. Stil bollerne i en kold ovn. Skru op på ca. 50º og lad dem stå i ovnen i ca. ½ time. Skru nu op på 200º og bag bollerne i 30 - 40 minutter. Velbekomme! : )
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.