Sandwichbrød Krydderurtesnegle

Krydderurtesnegle

Krydderurtesnegle

Mine børn holder meget af at få en sandwich med i madpakken. Og eftersom, de godt kan have deres helt egen mening om hvilket pålæg der er lækkert at komme i, så får jeg lidt større indflydelse ved selv at bage brødene. Disse brød er luftige og friske i smagen ~ og lidt sjove, da de ikke ligner de andre sandwichbrød.

Krydderurtesandwich m kyllingefyld

Krydderurtesandwich m kyllingefyld

Sandwichbrød Krydderurtesnegle
Antal personer
15 - 18 stk
Antal personer
15 - 18 stk
Sandwichbrød Krydderurtesnegle
Antal personer
15 - 18 stk
Antal personer
15 - 18 stk
Ingredienser
Antal personer: stk
Tilberedning
  1. Tænd ovnen på 70 grader. Hæld vand i en ovnfast skål i og sæt den i bunden af ovnen. Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt herefter olie, salt, sukker og de finthakkede krydderurter. Tilsæt lidt mel ad gangen. Smør en skål med lidt olie, læg dejen heri og lad den hæve i 1½ time. Tag dejen ud på et meldrysset bord. Slå dejen ned/ælt den igen. Hav en lille smule mel på hænderne, bare lige nok til, at dejen ikke klistrer fast.
  2. Hiv/tril dejen til en lang pølse og skær den i 18 lige store stykker. (Du kan evt. bruge to fingre til at måle afstanden med - så er afstanden altid den samme).
  3. Sno dejen. Form en snegl fra midten. Der må godt være lidt luft mellem 'lagene' - den skal nok hæve : )
  4. Sæt brødene i den 70 grader varme ovn og lad dem hæve på denne måde i 25 minutter. Skru op på 200 grader og bag videre i ca.15 minutter. Tag brødene ud og lad dem køle af på en rist. Du burde nu have nogle skønne, bløde og svampede sandwichbrød som smager vidunderligt til enhver slags pålæg.
Del denne opskrift
Powered byWP Ultimate Recipe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.